dimarts, 19 de març del 2013

Projecte interdisciplinar

Aquesta setmana és molt especial!!!

Anem a l'escola però no fem les mateixes coses de sempre, fem el nostre primer projecte interdisciplinar!

Tot el que fem es basa en les Tradicions catalanes i estem aprenent moltíssimes coses.

Ahir dilluns, la primera activitat va ser molt guai, la Mercè, la Sílvia i la Núria ens van fer la presentació del projecte  i vam tenir una gran sorpresa: van picar a la porta i quan vam obrir.... Sabeu qui hi havia al darrera? El capgròs que les senyoretes han fet per nosaltres, representa un lleó i el vam haver de batejar!, entre tots vam proposar  noms i després vam fer una votació. Finalment li vam posar: REI LLEÓ.


Però les sorpreses encara no s'havien acabat. A l'hora de l'esbarjo, vam anar al parc com tots els dilluns i, mentre esmorzàvem vam sentir el so d'unes gralles que van venir acompanyant el Rei Lleó i els altres dos capgrossos que tenim a l'escola: El Rei del Foc i En Galtetes. Què divertit!!!






Avui, dimarts hem començat a elaborar els nostres capgrossos titella, quina feinada!!! Capes i capes de paper de diari, ara blanc, ara rosat, ara blanc, ara rosat....





I mentre esperem que s'eixuguin per poder fer-hi els detalls, amb el Luis i la Raquel, hem après que a Catalunya hi ha moltes danses tradicionals, i fins hi tot hem après a ballar-ne una: EL BALL DE BASTONS. Però per veure'n les imatges haureu d'esperar una miqueta més eh?

Ah! i diuen les senyoretes que estan molt contentes perquè hem col·laborat molt portant materials, imatges, vídeos... que ens estan ajudant a prendre moltes coses.

Gràcies Famílies!!!!

2 comentaris:

  1. Som els pares de la Roser.
    Com ens agrada el projecte que esteu treballant aquesta setmana!
    Gràcies per el vostre treball e iniciativa.
    La Roser s'ho està passant d'allò més be.
    ROSER.

    ResponElimina
  2. hola! aquest trimestre m'ha agradat molt perquè hem fet capgrossos. Hem batejat al Rei lleó, estem fent un capgros amb pasta de paper, hem ballat i ens hem picat una mica amb els pals i encara ens queden fer moltes coses més. a sigut molt guaiiiiiiiiii!!

    ResponElimina